NETVÆRK, SYNERGI OG DYNAMIK

Som regionalt erhvervshus henvender Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt sig til virksomheder, der ønsker et professionelt miljø med gode faciliteter og samarbejdsmuligheder. Huset råder over kontorer, mødelokaler, caféområde samt multisal/foredragssal. Beliggenheden ved Søparken og den flotte arkitektur med gedigne materialer, lys og luft, skaber de perfekte ydre rammer.

huset

En selvstændig erhvervsdrivende fond

Jammerbugt Kultur- & ErhvervsCenteret har til formål at...

  • udleje lokaler, udstyr og andre faciliteter til erhvervsmæssige, kulturelle og uddannelsesmæssige aktiviteter samt konferencer/seminarer m.m.
  • fremme et samspil mellem kultur, erhverv, turisme og uddannelse
  • medvirke til og indgå i udviklingsprojekter, hvor kultur kan være en faktor for fremme af samspil.
  • medvirke til en kulturel udvikling og forståelse i fondens hjemegn.

Lokaler

Faciliteter med mange muligheder

Kontakt os, hvis din virksomhed ønsker at benytte faciliteterne.
Vi har erfaring i at få tingene til at gå op i en større enhed og tager et medansvar for, at dit arrangement bliver en succes.

Kontakt administrationen på tlf. 42 72 65 24.

Caféen

Vores torv er hjertet af bygningen - et mødested for netværk og afslappet samvær, også kendt som Caféen. Vi tilbyder forplejning til dine deltagere, herunder morgenbrød, frokost, kaffe, middag, te, drikkevarer og bordopdækning. Kontakt os for at benytte faciliteterne, vi sikrer, at dit arrangement bliver en succes.

Mødelokaler

Skal du afholde en konference, generalforsamling eller et møde? Med forskellige mødelokaler, caféborde og en stor sal kan vi imødekomme alle behov. Mødelokalerne kan f.eks. dække dit behov for at arrangere gruppemøder blandt deltagerne. Alle mødelokaler har selvfølgelig internetadgang.

Salen

Salen fungerer som både koncert- og konferencesal med en stor scene, fremragende akustik og avanceret udstyr til lys og lyd. Den kan rumme op til 220 mennesker i amfiopstilling til koncerter, men kan også tilpasses med borde og stole til konferencer, hvor der er mulighed for arbejde og gruppediskussioner.