Koncerter 2020-03-19T11:20:22+01:00

Som følge af regeringens opfordringer og indgreb, er alle koncerter og arrangementer aflyst, indtil videre frem til og med påskeferien her på Jammerbugt Kulturcenter.

Status på berørte koncerter PT:

  • Shu-bi or not Shu-bi (fredag 13. marts) er nu flyttet til 25. september 2020
  • ALBUM “Fleetwood Mac – Rumours” projektet (torsdag 19. marts) flyttes et år frem til april 2021 (dato ikke endelig fastsat endnu, info følger).
  • Jane & Shane (søndag 22. marts) er nu flyttet til Søndag 23. august.
  • Ivan Pedersen jubilæumstour (28. marts) er nu flyttet til 19. September.

Alle Billetkøbere til ovenstående arrangementer på nær ALBUM, har allerede fået besked direkte via mail med tilbud om at beholde billetterne til den nye dato eller få dem refunderet. Så tjek din mail jævnligt eller kontakt undertegnede på mm@kec-jammerbugt.dk

Alle andre kunder, der evt. vil blive berørt af situationen de næste uger, vil også snarest få information tilsendt direkte.

Vi beder venligst om, at alle stadig væbner sig med tålmodighed. Vi informerer løbende og så snart der sker ændringer – Vi så at sige “asfalterer mens vi kører” og følger udviklingen og anbefalingerne fra regeringen og Sundhedsstyrelsen meget tæt.

Pas godt på jer selv og hinanden derude, indtil vi igen kan samles og beriges af kulturelle oplevelser!

Kh.
Mads Mølgaard Jensen
Koncertansvarlig

Smukke Møller

18. april, kl. 20:00

Carl i Cafeen – Søndagsmatiné

26. april, kl. 8:00 - 17:00

HP Lange Big Gumbo

1. maj, kl. 20:00

Ivan Pedersen

19. september, kl. 20:00

Shu-Bi or not Shu-bi

25. september, kl. 20:00

Loading...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet får du besked om kommende arrangementer, programændringer, overraskelser og om koncerter, der er tæt på at være udsolgt. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet.

TILMELD DIG NU

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked om kommende arrangementer, programændringer, overraskelser og om koncerter, der er tæt på at være udsolgt. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet.