Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lørdag d. 1. april
kl. 18.00 – tapas og caféhygge med live duo
kl. 21.00 – koncert med Bon Jovi Jam

Billetpris: kr. 175,- (koncert med Bon Jovi Jam kl. 21.00)
Tillægspris: kr. 120,- ( tapas og caféhygge med live duo )

Vi slår denne aften dørene op til sæsonens nye tiltag, ”Cover Night” – et helaftensarrangement inkl. mad, cafestemning med livemusik og dernæst koncert med et af landets førende kopibands – altså et band, der har gjort det til et speciale at efterligne et verdenskendt navn så tro mod originalen, at du næsten tror, du står foran Orange scene på Roskilde!

Denne aften bydes der på en lækker tapastallerken samt caféhygge og livemusik med alle de gode hits fra de sidste 30 år, leveret af en af Jyllands mest rutinerede festduoer i cafeen fra kl. 18.00 – 21.00. Derefter rykker festen videre ind i koncertsalen til en ”gang i den” rock-koncert med Bon Jovi Jam.

Her har du muligheden for at få en festlig aften i byen sammen med ægtefællen, kæresten, vennerne, arbejdskollegerne, golfvennerne eller måske strikkeklubben?!

Cover Night – helaftensarrangement inkl. tapastallerken, caféhygge med live duo og koncert med Bon Jovi Jam kr. 295 kr.

OBS!
Af pladsmæssige årsager er der et begrænset antal pladser i cafeen til helaftensarrangementet ”Cover Night”, så skynd dig at bestille! Der kan også erhverves billetter til selve koncertdelen med aftenens hovednavn Bon Jovi Jam uden deltagelse i 1. del af aftenen.

BON JOVI JAM

Bon Jovi spænder imponerende bredt! Med mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband fra New Jersey så bredt og så kommercielt, at man ikke kan undgå, på et eller andet tidspunkt, at have hørt nogle af Bon Jovi´s store hits. Fælles for hele Bon Jovi´s bagkatalog er ganske enkelt et håb om tro og kærlighed.

Bon Jovi Jam udlever en rock drøm, og med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse som publikum forlanger. Bon Jovi skal høres højt, og ikke mindst live!
Klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith og You Give Love A Bad Name tager dig med til en storslået koncertoplevelse i det ”Bon Joviske” univers.

Med sin overbevisende vokal står Henrik Volf i front for Bon Jovi Jam. Flankeret af guitaristen Dan Hjøllund og hans tro kopi af Richie Samboras guitarsound, står de to i spidsen for nogle af DK´s mest kompetente musikere. Johan Aaen på tangenter, Søren Rask bag trommerne og Kenneth Hove på bas.
Sammen formidler Bon Jovi Jam tro, håb og kærlighed helt i samme ånd som bandet fra New Jersey.

Go to Top