Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

I samarbejde med Comedyklubben, byder vi igen indenfor til en aften med rigtig god stand-up fra aller-øverste hylde.

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.
Med sine 25 års erfaring tager han publikum i hånden, og tager dem med på en rejse ned af latterens landevej.

André Jakobsen

André Jakobsen er stormet ind på den Danske stand-up scene. Han har været i finalen i DM i Stand-up, har optrådt på Skanderborg Festival og optrådt på diverse scener i hele landet. André er sjov helt ind til benet og han er stensikkert kommet for at blive.

Niels-Peter Henriksen (Vært)

Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk. NP leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet. Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder – for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi, for Hammel Kommune… Der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

Sidst Thomas Hartmann var forbi Kulturcenteret til comedy-aften, var der totalt udsolgt! – så vent ikke for længe, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus!

 

 

Go to Top