Multisal

Multisalen i Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt bruges både som koncertsal og konferencesal. Multisalens store scene, fremragende akustik, professionel lysopsætning og avancerede lydudstyr er perfekt til såvel kulturelle arrangementer som foredrag.

Der er forskellige muligheder for opsætning af tilhørerpladser. Fx er der plads til 220 mennesker, når stolene står i amfiopstilling – hvilket typisk bruges til vore mange koncerter – men det er ikke usædvanligt, at der til konferencer står borde og stole, således at der også kan arbejdes eller føres gruppediskussioner.

Det store biograf-lærred, videoprojekter og sågar en 38 mm filmprojektor gør det muligt at afvikle multimedie-forestillinger og konferencer på højt niveau i Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugts multisal.

Torv

Husets torv er centrum i bygningen – stedet hvor man mødes og skaber netværk. I daglig tale kalder vi det Caféen, for stedet er velegnet til spisning og afslappet samvær. Her er højt til loftet og plads til både underholdning og anden kreativitet.

Mødelokaler

Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt råder over flere mødelokaler som din virksomhed eller forening kan leje enkeltvis eller i forbindelse med leje af kultursalen / caféen.