NETVÆRK, SYNERGI OG DYNAMIK

Som regionalt erhvervshus henvender Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt sig til virksomheder, der ønsker et professionelt miljø med gode faciliteter og samarbejdsmuligheder. Huset råder over kontorer, mødelokaler, reception og caféområde samt multisal/foredragssal. Beliggenheden ved Søparken og den flotte arkitektur med gedigne materialer, lys og luft, skaber de perfekte ydre rammer.

Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt huser flere erhvervsvirksomheder, ligesom huset ofte danner ramme om udstillinger, minimesser, møder og konferencer af forskellig art for virksomheder udefra.

SAMARBEJDSPARTNERE

FACILITETER

Salen

Salen i Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt bruges både som koncertsal og konferencesal. Salens store scene, fremragende akustik, professionel lysopsætning og avancerede lydudstyr er perfekt til såvel kulturelle arrangementer som foredrag.

Der er forskellige muligheder for opsætning af tilhørerpladser. F.eks. er der plads til 220 mennesker, når stolene står i amfiopstilling – hvilket typisk bruges til vore mange koncerter – men det er ikke usædvanligt, at der til konferencer står borde og stole, således at der også kan arbejdes eller føres gruppediskussioner.

Det store biograf-lærred og projekter gør det muligt at afvikle konferencer på højt niveau.

Mødelokaler

Mangler du et sted til afvikling af en konference, en generalforsamling eller blot et møde?

Så er du velkommen i Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt. Husets forskellige møderum, torvet med caféborde og den store sal giver mulighed for at dække både store og små behov. Mødelokalerne kan f.eks. dække dit behov for at arrangere gruppemøder blandt deltagerne. Alle mødelokaler har internetadgang.

Du bestemmer selv, hvilke faciliteter du vil benytte, og hvilken forplejning du ønsker for dine kunder/medarbejdere under dit arrangement.

Torv

Husets torv er centrum i bygningen – stedet hvor man mødes og skaber netværk. I daglig tale kalder vi det Caféen, for stedet er velegnet til spisning og afslappet samvær. Her er højt til loftet og plads til både underholdning og anden kreativitet.

Vi kan sørge for forplejning af dine deltagere. Fx morgenbrød, frokost, eftermiddagskaffe, middag, te, vand, øl og vin samt bordopdækning og opstilling.

Kontakt os, hvis din virksomhed ønsker at benytte faciliteterne – vi tager et medansvar for, at dit arrangement bliver en succes og har erfaring i at få tingene til at gå op i en større enhed.

Kontakt administrationen på tlf. 42 72 65 24.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet får du besked om kommende arrangementer, programændringer, overraskelser og om koncerter, der er tæt på at være udsolgt. Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet.

TILMELD DIG NU

VIRKSOMHEDER I KEC

Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt huser flere erhvervsvirksomheder inden for vidt forskellige brancher.

Er du interesseret i at se husets indretning, hvem der bor hvor, og om der er ledige lokaler, kan du hente tegninger af huset.

Dit lokal TV sender fra Jammerbugt kommune 24 timer i døgnet. Set og Sket i din kommune, informationer og tekst-TV.
Kontaktperson: Jørgen Mortensen
Tlf. 9824 5274, mobil: 2324 0748
tvjets@stofanet.dk
www.ditlokaltv.dk

MAF – flyver for livet
Hvert tredje minut døgnet rundt starter eller lander et MAF-fly et eller andet sted i verden for at bringe medicin, nødhjælp, hjælpearbejdere, læger, sygeplejersker, patienter og præster frem til deres bestemmelsessted. Flyene passerer over ørken, jungle, floder, bjerge eller sumpe – steder hvor transport på landjorden er umulig eller besværlig og tidskrævende. Her er flyvning er ikke en luksus, men en nødvendighed!
Kontaktperson: Øjvind Thomasen
Tlf. 3042 9658
landskontor@maf.dk
www.maf.dk

En sammenslutning af motorflyveklubber i Danmark. DMU’s formål er at fremme interessen for og lette adgangen til privat- og forretnings-mæssig flyvning i Danmark og at arbejde for motorflyvningens vilkår og at virke for flyvesikkerheden.
Kontaktperson: Merete Strandberg
Tlf. 7878 2190
mail@flyvdmu.dk
www.flyvdmu.dk

Dulfu deler kontor og sekretatiat med Dansk Motorflyver Union.
Kontaktperson: Linette Muus
Tlf. 7878 2190
dulfu@motorflyvning.dk
www.dulfu.dk

Stofa forsyner cirka 600.000 danske husstande med tv- og radiosignaler. Heraf har 350.000 husstande mulighed for at få bredbånd, SmartTv og telefoni via kabel-tv stikket.
Kontaktperson: Steen Holm
Tlf. 2044 6073
steen_holm@stofanet.dk
www.stofa.dk

Jammerbugt Kulturskole tilbyder undervisning i musik, dans og billedkunst for børn, unge og voksne i hele Jammerbugt Kommune.
Vi byder også på arrangementer, drama og fælles oplevelser for alle i kommunen.
Kulturskoleleder: Henrik Hammer
Tlf. 7257 8241
ikh@jammerbugt.dk
Sekretær: Karina Toksvig Flamsholt
Tlf. 7257 8240
ktf@jammerbugt.dk
www.jammerbugtkulturskole.dk

Værksted til kunstnerisk bearbejdning af strandingstræ.
“Overalt hvor jeg færdes i naturen, støder jeg på smukke og finurlige ting, som betager mig og som taler til min fantasi. Jeg arbejder udelukkende med strandingstræ og ting, der hører havet og naturen til. Jeg anvender træet, som jeg finder i alle mulige størrelser. Noget bliver til små figurer, noget til store skulpturer og noget egner sig til at male på.”
Tlf. 21 10 91 07
gerdatranberg12@gmail.com

KONTAKT OS

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.